Palkka.fi tutuksi -etäkoulutus 15.4.2020

15.04.2020 klo 17:30 - 19:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

HUOMIO!

Koulutus toteutetaan etänä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Maksetaanko yhdistyksessäsi silloin tällöin korvauksia, kuten vapaaehtoisten matkakuluja? Tuskailetteko tulorekisteri-ilmoitusten kanssa? Tai onko satunnaisten korvausten tai palkkojen maksu ajankohtaista tulevaisuudessa?

Palkka.fi on ilmainen palkanlaskentaohjelma, jolla pieni yhdistys voi hoitaa korvausten ja palkkojen maksamisen itse. Ohjelmasta voi lähettää automaattisesti tietoja tulorekisteriin. Koulutuksessa saat perustietoa ohjelman käytöstä ja maksukäytännöistä yhdistyksen näkökulmasta. Koulutuksessa käydään läpi myös tulorekisterin käyttöön liittyviä muutoksia.

Koulutus on tarkoitettu pienille ja vapaaehtoisvoimin toimiville yhdistyksille.

Kouluttajana taloushallinnon asiantuntija Susanna Välisaari Tilitiikeri Oy:stä.

Etäkoulutus on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Tutustu KYT-järjestöpalveluiden maksuttomiin palveluihin yhdistyksille: www.kyt.fi/jarjestopalvelut

• Keski-Suomi, Suomi

Jyväskylä

Keski-Suomi, Suomi

vapaaehtoisuus, varainhankinta ja rahoitus, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta

Avainsanat

verkossa

järjestötoimijat, vapaaehtoiset

kaikenikäiset

Kutsu ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse.

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot