Peruttu! Paikka auki -aamukahvit

02.04.2020 klo 09:00 - 10:30 / Kokous/tapaaminen

Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma vuosille 2018-2021. Sen tarkoituksena on edistää vaikeasti työllistyvien henkilöiden työllistymistä tarjoamalla työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan järjestöissä. Sosiaali- ja terveysjärjestöt voivat hakea Paikka auki -ohjelmasta avustusta nuoren työelämän ulkopuolella olevan tai osatyökykyisen henkilön palkkaamiseksi huhtikuussa avautuvassa STEAn haussa. Paikka auki -koordinaatiohanketta toteuttaa Nuorten Ystävät ry.

Jyväskylässä järjestetään to 2.4.2020 Paikka auki -aamukahvit klo 9-10.30 (paikkana Juhlan Paikka, Punainen Pirtti, Ilmarisenkatu 20 A 1), jossa keskustellaan Paikka auki -ohjelman mahdollisuuksista ja kevään 2020 hausta. Tilaisuuteen ovat tervetulleita sekä Paikka auki -ohjelmassa mukana olevat järjestöt, että hakemisesta kiinnostuneet järjestöt. Ohjelmakoordinaattorit Anu Lappalainen ja Ira Mattila johdattelevat keskustelua ja vastaavat ohjelmaan liittyviin kysymyksiin.

Tilaisuuden järjestää Paikka auki -koordinaatiohanke.

Ilmoittautuminen 27.3. mennessä:

• Juhlan Paikka, Punainen Pirtti, Ilmarisenkatu 20 A 1, Jyväskylä