Meidän yhdistyksestäkö hankehakija? -ilta Jyväskylässä

06.03.2019 klo 17:00 - 20:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Onko yhdistyksenne toiminnassa asioita, jotka kaipaisivat muutosta?
Ovatko jäsenenne esittäneet erinomaisia kehittämisideoita?
Löytyykö teiltä hieno idea hankkeeksi, mutta hankesuunnitelman teko ei ole tuttua?

Tervetuloa tutustumaan hankesuunnittelun käsitteisiin ja vaiheisiin.

• Meistäkö hankehakija? Mitkä asiat yhdistyksessä on oltava kunnossa, kun mietitään hankehakijan roolia.
  • Yleistä Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoituksista
  • Hankesuunnittelun periaatteet.
  • Hankehakemuksen peruskäsitteet STEAn hakemuksen pohjalta.
  • Millainen on hyvä hakemus?

Illan vetäjinä KYT-Järjestöpalveluiden työntekijät Tiina Sivonen ja Matti Tervaniemi.
Ilta on suunnattu yhdistyksille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta hankkeen suunnittelusta tai se on vähäistä.

Ilta on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjärjestöissä ja muissa yleishyödyllisissä yhdistyksissä toimiville ja sitä rahoittaa STM Veikkauksen tuotoilla.
Ilmoittautumiset kahvituksen järjestämistä varten 27.2.2019 mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

• Kansalaistoiminnankeskus Matara, MAT 100

Matarankatu 4, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara, MAT 100

Matarankatu 4, Jyväskylä, Suomi

varainhankinta ja rahoitus, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta

Avainsanat

STEA, Kehittämishankkeet

järjestötoimijat, miehet, naiset, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

Meistäkö hankehakija?

Ilmoittautumislomake 6.3.2019 koulutukseen
  • Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille.
  • Anna sähköposti-osoite, josta sinut tavoittaa tiedotusta ja mahdollista koulutusmateriaalien jakoa varten.
  • Kahvituksen järjestämistä varten
  • Henkilötietojasi pääsevät käsittelemään ilmoittautumislomaketta käyttävään toimijaan kuuluvat käyttäjät ja tarvittaessa palvelun ylläpitäjät. Henkilötietojasi säilytetään tietokannassa EU-alueella. Kukin ilmoittautumislomaketta käyttävä toimija ja siihen kuuluvat käyttäjät vastaavat saamistaan henkilötiedoista ja säilyttävät tietoja omien toimintaperiaatteidensa mukaisesti. Lisätietoja henkilötietojesi käytöstä voit tiedustella ilmoittautumislomaketta käyttävältä toimijalta. Tutustu myös palvelun tietosuojaselosteeseen.