Peruttu! Meidän yhdistyksestäkö hankehakija -koulutus, 12.9.2019, Hankasalmi

12.09.2019 klo 17:30 - 20:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Koulutus peruttu liian pienen osallistujamäärän vuoksi.

Vastaava koulutus järjestetään Konnevedellä, mikäli riittävästi osallistujia ilkmoittautuu.

Onko yhdistyksenne toiminnassa asioita, jotka kaipaisivat muutosta? Ovatko jäsenenne esittäneet erinomaisia kehittämisideoita? Löytyykö teiltä
hieno idea hankkeeksi, mutta tarvitsette vielä tukea suunnitelman tekoon?

Tervetuloa tutustumaan hankesuunnittelun käsitteisiin ja vaiheisiin.
• Mitkä asiat yhdistyksessä on oltava kunnossa, kun mietitään hankehakijan roolia.
• Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ja Leader hankkeiden rahoittajina.
• Hankesuunnittelun periaatteet.
• Millainen on hyvä hakemus?

Maksuton ilta on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjärjestöissä ja muissa yleishyödyllisissä yhdistyksissä toimiville ja sitä rahoittaa STM Veikkauksen tuotoilla.

Sen järjestävät yhteistyössä Hankasalmen kansalaisopisto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry ja Leader Maaseutukehitys.

• Hankasalmen kirjasto

Rantakalliontie 3, Hankasalmi, Suomi

Hankasalmi

Hankasalmen kirjasto