Meidän yhdistyksestäkö hankehakija? – koulutus verkossa 20.10.2020, Hankasalmi

20.10.2020 klo 17:30 - 19:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Onko yhdistyksenne toiminnassa asioita, jotka kaipaavat muutosta tai kehittämistä? Löytyykö teiltä hieno idea hankkeeksi, mutta tarvitsette tukea suunnitelman tekoon?

Koulutuksessa tutustutaan hankesuunnittelun periaatteisiin ja suunnitelman keskeisiin elementteihin. Koulutuksesta saat hyvän startin oman yhdistyksesi hankesuunnitteluprosessiin.

• Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ja Leader rahoittajina
  • Hankesuunnittelun periaatteet
  • Hankehakijan valmiudet
  • Toimiva hankehakemus ja viestinnän suunnittelu

Kouluttajina toimivat KYT-järjestöpalveluiden ja Leader-toiminnan asiantuntijat. Koulutus on siirretty opistojen tilojen sijaan verkkoon vallitsevan koronatilanteen takia.

Maksuton koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjärjestöissä ja muissa yleishyödyllisissä yhdistyksissä toimiville. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Hankasalmen kansalaisopisto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut, Keski-Suomen Leader-ryhmien Sykettä 2 -hanke ja Leader JyväsRiihi ry.

Hankasalmi

sosiaali ja terveys, viestintä

Avainsanat

hanketoiminta, hanketyö, hanke, järjestökoulutus, järjestöt, koulutus