Peruttu! Meidän yhdistyksestäkö hankehakija -koulutus, 24.10.2019, Konnevesi

24.10.2019 klo 17:30 - 24.08.2019 klo 20:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Onko yhdistyksenne toiminnassa asioita, jotka kaipaisivat muutosta? Ovatko jäsenenne esittäneet erinomaisia kehittämisideoita? Löytyykö teiltä hieno idea hankkeeksi, mutta tarvitsette vielä tukea suunnitelman tekoon?

Tervetuloa tutustumaan hankesuunnittelun käsitteisiin ja vaiheisiin.
• Mitkä asiat yhdistyksessä on oltava kunnossa, kun mietitään hankehakijan roolia.
• Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ja Leader hankkeiden rahoittajina.
• Hankesuunnittelun periaatteet.
• Millainen on hyvä hakemus?

Huom! Kahvitarjoilu klo 17.00 alkaen. Koulutus alkaa klo 17.30.

Maksuton ilta on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjärjestöissä ja muissa yleishyödyllisissä
yhdistyksissä toimiville ja sitä rahoittaa STM Veikkauksen tuotoilla. Sen järjestävät yhteistyössä Hankasalmen kansalaisopisto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry ja Leader Maaseutukehitys.

• Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kauppatie 25, Konnevesi, Suomi

Konnevesi

Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone