Meidän yhdistyksestäkö hankehakija, Jämsä 18.2.

18.02.2020 klo 17:30 - 20:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Onko yhdistyksenne toiminnassa asioita, jotka kaipaisivat muutosta? Löytyykö teiltä hieno idea hankkeeksi, mutta tarvitsette tukea suunnitelman tekoon?

Tervetuloa tutustumaan hankesuunnittelun käsitteisiin ja vaiheisiin.

• Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ja Leader rahoittajina
  • Hankesuunnittelun periaatteet
  • Hankehakijan valmiudet
  • Toimiva hankehakemus ja viestinnän suunnittelu

Ilmoittautumiset Jämsän työväenopistolle tai p. 040-712 2640 ajalla 9.12.2019-10.2.2020.

Lisätiedot opistosihteeri Riitta Jaatila, p. 040-712 2640 tai rehtori Sini Käkönen, p. 040-751 4731.

Maksuton ilta on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjärjestöissä ja muissa yleishyödyllisissä yhdistyksissä toimiville ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Sen järjestävät yhteistyössä Jämsän työväenopisto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, Keski-Suomen Leader-ryhmien Sykettä 2 -hanke ja Leader Vesuri-ryhmä ry.

• Paununkatu 1

Paununkatu, Jämsä, Suomi

Jämsä

Paununkatu 1