Luento pienapuvälineiden käytöstä muistisairaan arjen tukena

23.10.2019 klo 18:00 - 19:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Muistiyhdistys ry

23.10.2019 klo 18, Sepänkeskus (Kyllikinkatu 1, Jyväskylä)

Keski-Suomen Muistiyhdistys ry järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman luennon pienapuvälineistä ja siitä, kuinka niitä voi hyödyntää muistisairaan arjen tukena. Luennolla käydään läpi muun muassa miten apuvälineillä voidaan tukea omatoimista ruokailua, peseytymistä ja pukeutumista. Luennoitsijana toimii muistiluotsikehittäjä ja toimintaterapeutti Sini Lehtinen. Luennolle osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä tai ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

• Sepänkeskus

Kyllikinkatu 1, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Sepänkeskus