Laukaan yhdistysten ja terveysaseman yhteistyöilta 22.11.2021

22.11.2021 klo 17:00 - 19:00 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Laukaan yhdistysten ja terveysaseman yhteistyöilta 22.11.21

Tervetuloa Laukaan yhdistysten ja terveysaseman sarjassaan toiseen yhteistyöiltaan!

Ilta on jatkoa ensimmäiselle, 17.8. järjestetylle yhteistyötapaamiselle. Tule kuulemaan sen annista ja keskustelemaan yhteistyön kehittämisen jatkosta. Mukana terveysaseman henkilöstöä ja kunnan edustaja.

Ilta on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tilaisuudessa noudatetaan ajankohtaisia koronaohjeistuksia.

Järjestäjinä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut ja Keski-Suomen seututerveyskeskus. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskus

Laukaantie 26, Laukaa, Suomi

Laukaa

Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskus

Laukaantie 26, Laukaa, Suomi

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, kokemusasiantuntijuus, mielenterveys, omaistoiminta, sairastaminen, sosiaali ja terveys, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

terveyskeskus, yhteiskehittäminen, järjestöt

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, kaikille, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Lisätietoja: Anu Hätinen, anu.hatinen@kyt.fi tai 050 599 6293

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu mukaan 18.11. mennessä verkkolomakkeella: https://forms.gle/FQ5TFLvoXWmrRjJP8 tai soittamalla Anulle p. 050 599 6293.