Laukaan yhdistysten ja terveysaseman yhteistyöilta 17.8.2021

17.08.2021 klo 17:00 - 19:00 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Laukaan yhdistysten ja terveysaseman yhteistyöilta 17.8.21

Tervetuloa Laukaan yhdistysten ja terveysaseman yhteistyöiltaan!

Terveysaseman ammattilaiset kohtaavat työssään päivittäin ihmisiä, joiden elämäntilanteeseen löytyy toimintaa ja tukea yhdistyksiltä. Tervetuloa miettimään yhdessä Laukaan terveysaseman väen kanssa, miten aseman ja yhdistysten yhteistyötä voitaisiin kehittää.

Illassa yhteistä keskustelua ja työskentelyä sekä mm. Keski-Suomen Seututerveyskeskuksen puheenvuoro yhteistyöstä.

Kahvitarjoilu. Ilta on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittauduthan kahvitusta varten pe 13.8.. mennessä. Turvavälien takaamiseksi suosittelemme yhtä (1) edustajaa per yhdistys.

Järjestäjinä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut ja Keski-Suomen seututerveyskeskus. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskus

Laukaantie 26, Laukaa, Suomi

Laukaa

Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskus

Laukaantie 26, Laukaa, Suomi

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, kokemusasiantuntijuus, mielenterveys, omaistoiminta, sairastaminen, sosiaali ja terveys, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

terveyskeskus, yhteiskehittäminen, järjestöt, keuruu

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, kaikille, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Lisätietoja: Anu Hätinen, anu.hatinen@kyt.fi tai 050 599 6293.

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittauduthan kahvitusta varten pe 13.8.2021 verkkolomakkeella.