Yhteistyöilta Laukaan yhteisöille 12.5.22

12.05.2022 klo 17:00 - 19:00 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Yhteistyöilta Laukaan yhteisöille 12.5.22 - mainos

Tervetuloa Laukaan yhdistysten, kunnan, terveysaseman ja seurakuntien yhteiseen iltaan ideoimaan yhteistyötä sekä suunnittelemaan yhteistyössä järjestettäviä tapahtumia. Illassa myös Akson selkäydinvammaisten yhdistyksen ja Keski-Suomen Psoriasisyhdistyksen esittelyt.

Maksuton ilta on avoin kaikille järjestöille, yhdistyksille ja seuroille, seurakunnille sekä kaikille kiinnostuneille.

Tilaisuudessa noudatetaan ajankohtaisia koronaohjeistuksia.

Järjestäjinä Laukaan kunta, Keski-Suomen seututerveyskeskus ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut.

• Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskus

Laukaantie 26, Laukaa, Suomi

Laukaa

Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskus

Laukaantie 26, Laukaa, Suomi

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, kokemusasiantuntijuus, mielenterveys, omaistoiminta, sairastaminen, sosiaali ja terveys, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

terveyskeskus, yhteiskehittäminen, järjestöt

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, kaikille, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Lisätietoja: Anu Hätinen, anu.hatinen@kyt.fi tai 050 599 6293

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu mukaan 10.5. mennessä verkkolomakkeella: https://forms.gle/W6SZg5gG2JUrUxnaA tai Anulle p. 050 599 6293 tai anu.hatinen@kyt.fi.