Korpilahti-päivä 14.7. ryijy-teemalla

14.07.2019 klo 12:00 - 14:00 / Virkistys / Vanhan Korpilahden kotiseutuyhdistys ry

Vanhan Korpilahden kotiseutuyhdistyksen järjestämää Korpilahti-päivää vietetään tänä vuonna ryijy-teemalla. Päivä alkaa Jumalanpalveluksella ja kirkkokahveilla seurakuntatalolla, jonka jälkeen siirrytään klo 12 koululle. Kotiseutuyhdistys on saanut lahjoituksena Henna ja Heimo Raskiselta 1700-1800-luvun vaihteessa valmistetun ryijyn. Korpilahden koulukeskukseen kootaan 14.7. näyttelyyn Raskisten ryijyn lisäksi muitakin korpilahtisia vanhoja ja uudempiakin ryijyjä, omistajat kertovat ryijyjen tarinoita niin paljon kuin niistä tiedetään ja tiedot tallennetaan kotiseutuyhdistyksen arkistoon. Marja-Liisa Rajaniemi Keski-Suomen museosta tulee kertomaan 1700-luvun esineistöstä ja Korpilahden Pelimannit soittavat.

• Korpilahden yhtenäiskoulu

Kokkotie 20 Korpilahti

Jyväskylä

Kaupunginosa / Kylä