XV valtakunnalliset kohtaamispaikkapäivät 2.-3.4.2020, Jyväskylä

02.04.2020 klo 11:00 - 03.04.2020 klo 14:30 / Koulutus/seminaari / Kansalaistoiminnankeskus Matara

Vuoden 2020 valtakunnalliset kohtaamispaikkapäivät Jyväskylässä. Päivien teemana on tulevaisuuden kohtaamispaikat. Mukaan mahtuu 200 osallistujaa.

Kohtaamispaikkapäivät on kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään eri paikkakunnalla joka vuosi. Jyväskylässä kohtaamispaikkapäivät on järjestetty kerran aiemmin, vuonna 2013.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kohtaamispaikkojen, kumppanuus- ja järjestötalojen ja yhdistysten edustajille, vapaaehtoisille, työntekijöille sekä kuntien hyvinvointipalveluissa toimiville. Päivien aikana kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja, tutustutaan Jyväskylässä toimiviin erilaisiin kohtaamispaikkoihin, opitaan uutta työpajoissa, kohdataan uusia ihmisiä ja tavataan vanhoja tuttuja. Verkostoitumista parhaimmillaan!

Ilmoittautuminen päiville on avattu 29.1.2020. Ilmoittautuminen päättyy osallistujämäärän (200 henkeä) täyttyessä, kuitenkin viimeistään 18.3.2020.

Tapahtumasivut, ohjelma, tutustumiskohteet ja ilmoittautuminen Mataran kotisivuilla:

• Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Valtakunnallinen

Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, sosiaali ja terveys, tapahtuma, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

kohtaamispaikat, kohtaamispaikkapäivät, matalan kynnyksen toiminta, jyväskylä, valtakunnallinen

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, järjestötoimijat, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Valtakunnallinen

Kyllä