Peruttu! Keuruun, Multian ja Petäjäveden elinvoimapaja 2020

26.03.2020 klo 17:00 - 19:30 / Koulutus/seminaari

HUOM! TILAISUUS ON PERUTTU koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Tulemme julkistamaan alueenne Hyvän kierre -palkinnonsaajat 26.3.2020 tapahtuman omassa Facebook-tapahtumassa sekä Yhdistystorin kanavissa.

Yhdistysten ja kuntien yhteiset elinvoimapajat tuovat hyvän kierteen vielä kerran sinunkin alueellesi keväällä 2020!

Kutsumme juuri Sinut mukaan ”Järjestöpositiivisuus palkitsee!” -iltaan kehittämään yhteistyötä kuntasi kanssa.

Elinvoimapajakiertueen huipentumana jokaisessa tilaisuudessa jaamme Hyvän kierre -palkinto henkilölle ja teolle, joka on edistänyt järjestöjen ja kunnan välistä yhteistyötä jossakin alueen kunnista viimeisen vuoden sisällä.

Ehdotuksia ja ilmiantoja teoista ja henkilöistä voi myös tehdä maaliskuun 2020 alkuun asti elinvoimapajojen sivulla.

Ohjelma:

17:00 Kolme vuotta Hyvän kierrettä – hyppyjä ja hyvinvoinnin tekoja elinvoimapajoissa 2018-2020

17:15 Suoraa puhetta järjestöpositiivisuudesta. Paneelissa keskustelemassa kuntien ja järjestöjen edustajia

18:00 Rehtiä vuorovaikutusta ja työpajatyöskentelyä

19:00 Hyvän kierre -palkintojenjako. Palkittavina järjestöpositiivisuuden hyvä teko ja huippuhenkilö

19:30 Kiitos ja turvallista kotimatkaa

Tilaisuuden ohjelma kuvana

• Metsolan pihapiiri

Pappilantie 9, 42600 Multia, Suomi

Multia

Metsolan pihapiiri

Pappilantie 9, 42600 Multia, Suomi

osallisuus, tapahtuma, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

elinvoimapajat, hyvänkierre, järjestöyhteistyö, kunnat

järjestötoimijat, kuntalaiset, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Tila ei ole esteetön. Sisääntulossa 4 rappusta.

Muutoskoordinaattori Anu Hätinen, etunimi.sukunimi@kyt.fi, p. 050 599 6293

Linkkejä

Alueelliset elinvoimapajat

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

• Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen ja Hyvän kierre -palkintojen saajien ja tekojen ehdotukset elinvoimapajojen sivulla.