Keuruun järjestökahvit -verkkotapaaminen 25.1.2021

25.01.2021 klo 17:00 - 18:00 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Keuruun järjestökahvit verkossa 25.1.21

Tervetuloa  Keuruun yhdistysten järjestökahvit -verkkotapaamiseen! Tapaamisessa pääset kohtaamaan muita alueen yhdistystoimijoita ja jakamaan vertaisten kesken korona-ajan kuulumisia, haasteita ja vinkkejä. Mitä sinulle/yhdistyksellesi kuuluu? Miten korona-aika vaikutti yhdistyksesi toimintaan ja miltä näyttää käynnistyvän vuoden näkymät?

Tapaaminen järjestetään Zoom alustalla. Linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Tapaaminen on avoin ja suunnattu kaikille Keuruun yhdistyksissä toimiville ja vapaaehtoisille.

Järjestäjänä on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Keuruu

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, verkkovertaistuki, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

korona, verkossa

järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Lisätiedot

Lisätietoja Anu Hätinen, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry: anu.hatinen@kyt.fi tai 050 599 6293.

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Tapaaminen järjestetään Zoom-alustalla ja linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään to 21.1.2021 tällä lomakkeella.