Keuruun järjestökahvit -verkkotapaaminen 28.5.2020

28.05.2020 klo 16:00 - 17:00 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Järjestökahvit 28.5.2020 mainoskuva

Tervetuloa mukaan ihka ensimmäiseen Keuruun järjestökahvit -verkkotapaamiseen! Tapaamisessa pääset kohtaamaan muita alueen yhdistystoimijoita ja jakamaan vertaisten kesken poikkeustilan kuulumisia, haasteita ja vinkkejä sekä pohtimaan mitä seuraavaksi Keuruun järjestöissä tapahtuu (kun rajoituksia aletaan pikkuhiljaa purkamaan)  ja kuinka nyt varaudutaan tulevaan.

Tapaaminen järjestetään Zoom alustalla. Linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Verkkotapaamisessa keskustelemme seuraavista:

• ajankohtaisimmat kuulumiset yhdistysten ja järjestöjen näkökulmasta
  • poikkeustilanteen vinkit ja yhteiset ratkaisut
  • tulevaisuuteen varautuminen.

Tapaaminen on avoin ja suunnattu kaikille Keuruun yhdistyksissä toimiville ja vapaaehtoisille.

Järjestäjänä on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Keuruu

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, verkkovertaistuki, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

korona, verkossa

järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Lisätiedot

Lisätietoja Katariina Luoto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry: katariina.luoto@kyt.fi tai 050 400 0668.

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Tapaaminen järjestetään Zoom-alustalla ja  linkki lähetetään erikseen ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.5.2020 tällä lomakkeella.