Keuruun Järjestökahvit: Terveysaseman ja yhdistysten yhteistyöilta 13.11.19

13.11.2019 klo 17:30 - 20:00 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Keuruun Järjestökahvit tuo terveysaseman ja yhdistykset yhteen!

Terveysaseman ammattilaiset kohtaavat työssään päivittäin ihmisiä, joiden elämäntilanteeseen löytyy toimintaa ja tukea yhdistyksiltä. Tervetuloa miettimään yhdessä Keuruun terveysaseman väen kanssa, miten aseman ja yhdistysten yhteistyötä voitaisiin kehittää.

Illassa yhteistä keskustelua ja työskentelyä sekä mm. Keski-Suomen Seututerveyskeskuksen ja Mielen Tie ry:n puheenvuorot yhteistyöstä.

Kahvitarjoilu. Ilta on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittauduthan kahvitusta varten 8.11. mennessä.

Järjestäjinä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut ja Keski-Suomen seututerveyskeskus. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Keuruun Järjestökahvit on keuruulaisten yhdistysten avoin tapaaminen, joka järjestetään kaksi kertaa vuodessa vaihtelevista teemoista. Lue lisää Yhdistystorilta!

• Lehtiniemen juhlasali

Seiponniementie 7, Keuruu, Suomi

Keuruu

Lehtiniemen juhlasali