Keski-Suomen yhdistysten viestintärinki yhdistysten viestijöille 18.1.2022

18.01.2022 klo 09:00 - 11:00 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Keski-Suomessa toimivien yhdistysten viestintävastaavien ja viestintää tekevien oma vertaistapaaminen, jossa jaetaan tietoa, osaamista, kokemuksia ja vinkkejä.

Tapaamisen teema: Viestintä näkövammaisille saavutettavassa muodossa.

Teemaan johdattelee Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n Äänilehti Sentterin toimituksesta vastaava Mikael Miinala. Tapaaminen on etänä Teams-alustalla.

Linkin tapaamiseen voit pyytää Katariinalta. Lisätietoja Viestintäringistä: https://www.yhdistystori.fi/teemaverkostot/viestintarinki/

”Viestintärinki on hyvä paikka jakaa tietoa ja saada vertaistukea viestintätyöhön. Tapaamisissa oli joka kerta ihanan lämmin, vastaanottavainen tunnelma!”
Viestintäringin osallistujan palaute 2021

Jyväskylä

digitaidot, vertaistoiminta, viestintä, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat