Keski-Suomen viestintärinki yhdistysten viestijöille 10.6.2021 klo 9-11

10.06.2021 klo 09:00 - 11:00 / Kokous/tapaaminen, Vertaisryhmä / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Keski-Suomessa toimivien yhdistysten viestintävastaavien ja viestintää tekevien oma vertaistapaaminen, jossa jaetaan tietoa, osaamista, kokemuksia ja vinkkejä.

Teema: yhdistyksen kriisiviestinnän suunnitelma.

Sisältönä:

• Keskustellaan kriisiviestinnän suunnittelusta ja tekemisestä sekä kriisien ennakoinnista (kiitos Hennalle ja Sarille taustoitusavusta!)
  • Arvioidaan Viestintäringin toimintaa ja tarkoitusta yhdessä.
  • Sovitaan syksyn Viestintäringeistä ja teemoista.
  • Nautitaan kesästä, hyvästä viestinnällisestä seurasta ja pienestä purtavasta.

Arvioinnissa ja syksyn suunnittelussa hyödynnämme verkoston postilistalla jaetun palautekyselyn tuloksia.

Olemme ulkona myös hiukan viileämmässäkin säässä, joten varustauduthan sään mukaan. Mikäli sade yllättää, siirrymme Kansalaistoiminnankeskus Mataran Talvikki-tilaan. Sisätiloissa suositellaan edelleen maskin/visiirin käyttöä sekä muita meille kaikille tutuiksi tulleita koronatartunnan ehkäisytoimia. Talvikki-tilan henkilömääräsuositus on tällä hetkellä 17 hlö.

Lisätietoja Viestintäringistä: https://www.yhdistystori.fi/teemaverkostot/viestintarinki/

”Viestintärinki on hyvä paikka jakaa tietoa ja saada vertaistukea viestintätyöhön. Tapaamisissa oli joka kerta ihanan lämmin, vastaanottavainen tunnelma!”
Viestintäringin osallistujan palaute 2021

• Tourujoen puisto

Matarankatu, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Tourujoen puisto

Matarankatu, Jyväskylä, Suomi

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, vaikuttaminen, vertaistuki, viestintä, virkistys

Avainsanat

viestintäverkosto

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Paikkana Tourujoen puiston amfiteatteri (Matarankatu/Kinakuja) Jyväskylässä.

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys