Kansalaistoiminta.NYT, Tutkimus ja kehittämispäivä

09.11.2017 klo 10:00 - klo 17:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Kansalaistoiminta.NYT kokoaa kansalaistoiminnan tekijät, kokijat ja tutkijat Jyväskylään.

Tuottaako vapaaehtoistoiminta aina yhteistä hyvää?
Mikä ruokkii yhteenkuuluvuutta, entä mikä eriarvoisuutta?

Valtakunnallisen tutkimus- ja kehittämispäivän ohjelma haastaa kyselemään ja kyseenalaistamaan käsityksiä kansalaistoiminnasta.
Teemoina ovat mm. aatteet ja arvot, hyväntekeväisyys, yhteenkuuluvuus ja eriarvoisuus.

Keskusteluun virittävät yliopistonlehtori Henrietta Grönlundin yleisöluento, kuusi tutkimus- ja kehittämisteemaista työpajaa sekä vuorovaikutteinen keskustelupaneeli vapaaehtoistoiminnasta.

Tutkimus- ja kehittämispäivän järjestäjinä ovat Humanistinen ammattikorkeakoulu, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, Kirkon tutkimuskeskus sekä Jyväskylän yliopisto.

Päivää rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt ja tilaisuus on täynnä.

Call for papers

HUOM! Abstraktien jättöaika päättyi 6.10.2017. Kiitos oman esityksensä jättäneille.

• Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6 A1, Jyväskylä

Valtakunnallinen

Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6 A1, Jyväskylä

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet

Avainsanat

kansalaistoiminta, koulutukset, kehittämistoiminta, tutkimus, vapaaehtoistoiminta

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, opiskelijat, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Valtakunnallinen

Kyllä

Lisätiedot

Kimmo Lind, Humak, kimmo.lind@humak.fi ja Minna Rajalin, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, minna.rajalin@kyt.fi

Linkkejä

Kansalaistoiminta.NYT -tiedotussivut

Osallistumismaksu 30 €/hlö

perustutkinto-opiskelijat, jatko-opiskelijat, ei työsuhteessa olevat 10 €/hlö.

Lasku lähetetään osallistujan ilmoittamaan sähköpostiin tai sähköiseen laskutusosoitteeseen.

Tilan saavutettavuus

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen Kansalaistoiminta.NYT-päivään avataan syyskuun alussa.

Ilmoittautuminen 19.10.2017 mennessä ilmoittautumislinkin kautta osoitteessa https://www.yhdistystori.fi/katonyt/.

HUOM! Jos olet ilmoittautunut etkä pääse tilaisuuteen, ilmoita esteestä viimeistään 2.11.2017 osoitteeseen minna.rajalin@kyt.fi. Tämän jälkeen peruutuksista ja ilmoittamatta poisjäämisestä veloitetaan 50 euroa.

Tilaisuuteen mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 90 osallistujaa.