Kansalaistoiminta.NYT -tutkimus- ja kehittämispäivä 7.11., Jyväskylä

07.11.2019 klo 09:00 - 16:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Valtakunnallinen tutkimus- ja kehittämispäivä kansalaistoiminnan asiantuntijoille: tekijöille, kokijoille ja tutkijoille. Haastamme kyselemään ja kyseenalaistamaan käsityksiä kansalaistoiminnasta.

Päivän ohjelma, pääpuhuja sekä työpajojen sisältö julkistetaan alkusyksystä Yhdistystorilla: https://www.yhdistystori.fi/katonyt2019/

Vuoden 2019 tapahtuman teemana on kupliva kansalaisyhteiskunta. Näkökulmina ovat mm. järjestötoiminnan ammatillistuminen, verkkoyhteisöt, järjestötoiminta ja markkinat sekä asiantuntijuus ja ääni. Keskusteluun virittävät yleisöluento, työpajat sekä verkostoituminen.

• Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara