JyväsRiihen rahoitusinfot yrityksille ja yhdistyksille

26.10.2021 klo 15:00 - 17:00 / Muu / JyväsRiihi ry.

JyväsRiihi järjestää lokakuun aikana kaksi infotilaisuutta, joissa kerrotaan Leader-rahoituksen mahdollisuuksista yrityksille ja yhdistyksille. Molemmat tilaisuudet ovat samansisältöisiä siten, että ensimmäisen tunnin aikana esitellään yritystukia ja toisen tunnin aikana yleishyödyllisiä hanketukia.

• To 14.10. klo 17.00 – 19.00
  • Ti 26.10. klo 15.00 – 17.00

Rahoitusinfot järjestetään Teams-etäyhteydellä. Tilaisuuksiin on mahdollista osallistua myös paikan päällä Voimala Business Parkissa, osoitteessa Sepänkatu 4, Jyväskylä.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viestiä osoitteeseen: toimisto(at)jyvasriihi.fi tai 044 988 2154. Ilmoittautumiset viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä tilaisuutta. Lue lisää: JyväsRiihen sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa linjoille tai paikan päälle!

Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Uurainen

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, muu, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet

järjestötoimijat, kaikille, yhdistyksen työntekijät

Tapahtuma on maksuton