JyväsRiihen ÄLYILO-teemaillat: Kekseliästä lähikulttuuria ja -liikuntaa

30.03.2021 klo 17:00 - 19:00 / Muu, Verkossa tapahtuva toiminta, Yleisöluento / JyväsRiihi ry.

JyväsRiihen ÄLYILO-hankkeen teemailloissa esitellään älykkäitä ja ympäristön kannalta kestäviä tekoja. Käytännönläheisten esimerkkien tarkoituksena on inspiroida yhteisöjä ja yrityksiä ympäristön kannalta kestävään, ilmastoviisaaseen sekä älykkääseen toimintaan.

Tilaisuuksissa pohditaan ja visioidaan yhdessä, miten käsiteltyjä teemoja voisi hyödyntää omassa toiminnassa. Tilaisuuksissa kerrotaan myös Leader-rahoituksen mahdollisuuksista hankkeiden toteuttamiseksi. Tapahtumat on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ti 30.3. Kekseliästä lähikulttuuria ja -liikuntaa

• Kestävät ja älykkäät ratkaisut lähikulttuurissa, -liikunnassa ja tapahtumissa
  • Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistyksen hankkeet, kulttuurituottaja Nea Kukkonen

Tapahtuma järjestetään Teams-etäyhteydellä. Ilmoittaudu viimeistään kolme arkipäivää ennen tilaisuutta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: minna.karjalainen(at)jyvasriihi.fi Kerro viestin otsikossa, mihin teemailtaan ilmoittaudut. Osallistumislinkki lähetetään sinulle lähempänä tilaisuutta sähköpostitse.

Tutustu muihin kevään aikana järjestettäviin ÄLYILO-teemailtoihin

Tilaisuudet järjestää Leader JyväsRiihi osana ÄLYILO-hanketta.

Lisätiedot: Minna Karjalainen, hankekoordinaattori, ÄLYILO-hanke.

Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Uurainen

kulttuuri ja taide, tapahtuma, yleisötilaisuudet

Avainsanat

kestävä kehitys, lähiliikunta