JyväsRiihen ÄLYILO-teemaillat: Älykkäät ratkaisut kylätoiminnassa

25.03.2021 klo 17:00 - 19:00 / Muu, Verkossa tapahtuva toiminta, Yleisöluento / JyväsRiihi ry.

JyväsRiihen ÄLYILO-hankkeen teemailloissa esitellään älykkäitä ja ympäristön kannalta kestäviä tekoja. Käytännönläheisten esimerkkien tarkoituksena on inspiroida yhteisöjä ja yrityksiä ympäristön kannalta kestävään, ilmastoviisaaseen sekä älykkääseen toimintaan.

Tilaisuuksissa pohditaan ja visioidaan yhdessä, miten käsiteltyjä teemoja voisi hyödyntää omassa toiminnassa. Tilaisuuksissa kerrotaan myös Leader-rahoituksen mahdollisuuksista hankkeiden toteuttamiseksi. Tapahtumat on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

To 25.3. Älykkäät ratkaisut kylätoiminnassa -teemailta

• Mikä tekee kainuulaisesta Vuolijoesta Suomen älykkäimmän kylän? Kyläaktiivi Tuija Kallio
  • Ideoita tulevaisuuden kylätoimintaan: yhteiskäyttö, digitaalisuus, kestävä kehitys ja energiaratkaisut
  • Rahoitusta uudenlaisten kylähankkeiden toteuttamiseen

Tapahtuma järjestetään Teams-etäyhteydellä. Ilmoittaudu viimeistään kolme arkipäivää ennen tilaisuutta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: minna.karjalainen(at)jyvasriihi.fi Kerro viestin otsikossa, mihin teemailtaan ilmoittaudut. Osallistumislinkki lähetetään sinulle lähempänä tilaisuutta sähköpostitse.

Tutustu myös muihin kevään aikana järjestettäviin ÄLYILO-teemailtoihin

Tilaisuudet järjestää Leader JyväsRiihi osana ÄLYILO-hanketta.

Lisätiedot: Minna Karjalainen, hankekoordinaattori, ÄLYILO-hanke.

Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Uurainen

yleisötilaisuudet