Järjestöjen sote- ja maakuntapäivä 9.2.2018

09.02.2018 klo 08:30 - klo 14:30 / Koulutus/seminaari

Teemana järjestämissuunnitelma ja palvelukuvaukset

Maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelussa on Keski-Suomessa keskitytty syksyn aikana järjestämissuunnitelman laatimiseen. Sen vuoksi myös seuraavan järjestöjen sote- ja maakuntapäivän teemana on järjestämissuunnitelma ja sen ohessa laadittavat ensimmäiset, konkreettiset palvelukuvaukset.

Palveluiden käyttäjien kannalta järjestämissuunnitelma ja palvelukuvaukset ovat erityisen tärkeitä. Siksi päivässä on varattu aikaa ja ohjausta niiden kommentoimiseen. Ensimmäiset versiot järjestämissuunnitelmasta ja palvelukuvauksista on julkaistu 15.1.2018. Keski-Suomi 2020 -sivuilla on oma Järjestämistä käsittelevä osio ”Järjestäminen ja asiakaslähtöisyys” – kannattaa käydä katsomassa ja tutustua materiaaliin etukäteen!

Ohjelma:

Klo 8.30 alkaen aamukahvia tarjolla

Klo 9.00-10.00 Mikael Palola: Järjestämissuunnitelma ja palvelukuvaukset. Keskustelua.

Klo 10.00-12.00 Työpajat
• Ikäihmiset
• Lapset ja perheet
• Vammaiset (potilas- ja vammaisjärjestöt)
• Mielenterveys- ja päihde

Valitse itsellesi sopivin ja kiinnostavin työpaja ilmoittautumisen yhteydessä. Työpajojen vetäjistä ja pajoissa käsiteltävistä kysymyksistä päivittyy tietoa tänne .
Työpajoissa kiertää keskustelemassa myös Jyväskylän kaupungin perusturvan toimialajohtaja Kati Kallimo, jonka vastuulla vastuulla uudistuksessa on maakunnan oman palvelutuotannon valmistelu.

Klo 12.00-13.00 omakustanteinen lounas

Klo 13.00-14.30 Työpajojen purku + Kati Kallimon johdatus seuraaviin askeliin, palvelutuotannon valmisteluun

Ohjelma päivittyy tänne.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT JA TILAISUUS ON TÄYNNÄ.

edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot

järjestötoimijat, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

• Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Lisätiedot

Järjestöjen muutosagentti Anne Astikainen, p. 050 3440 429, anne.astikainen@kyt.fi tai
Muutoskoordinaattori Anu Hätinen, p. 050 599 6293, anu.hatinen@kyt.fi

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset järjestelyiden vuoksi 2.2. mennessä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn