Jämsän yhdistykset visiitille Länkipohjaan 23.10.2019

23.10.2019 klo 17:30 - 19:30 / Kokous/tapaaminen, Vertaisryhmä, Virkistys / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Jämsän yhdistysten ja vapaaehtoisten yhteinen Vuoroin vieraissa -ilta  vierailee Länkipohjassa. Illan isäntäyhdistyksenä ja omaa toimintaansa esittelemässä Länkipohjan Symppis ry. Symppis ylläpitää avointa matalan kynnyksen kohtaamispaikkaa Länkipohjan keskustassa ja pyörittää STEA-rahoitteista yksinäisyyteen pureutuvaa hanketta.

Tervetuloa mukaan tutustumaan Symppiksen toimintaan, muiden yhdistysten aktiiveihin ja vapaaehtoisiin, verkostoitumaan ja virkistäytymään!

Järjestäjinä Länkipohjan Symppis ry ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry/ KYT-järjestöpalvelut

Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Länkipohjan Symppis ry

Länkipohjantie 21, Jämsä, Suomi

Jämsä

Länkipohjan Symppis ry