Jämsän yhdistykset ja vapaaehtoiset Kellokalliolle 10.9.2019

10.09.2019 klo 17:00 - 19:00 / Kokous/tapaaminen, Muu, Vertaisryhmä, Virkistys / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Tervetuloa virkistäytymään ja verkostoitumaan syksyn ensimmäiseen Vuoroin vieraissa -iltaan luonnonhelmaan Kellokalliolle. Ilta tuo yhteen Jämsän yhdistykset ja vapaaehtoiset, ja on kaikille kiinnostuneille avoin.

Luvassa rentoa yhdessäoloa Jämsän Seudun Diabetesyhdistyksen malliin.

Ohjelmassa:

• Yhteislaulua musiikin kera
  • Lyhyt yhteinen kävelylenkki halukkaille
  • Diabetesyhdistys esittäytyy
  • Ajankohtaista yhdistyksiltä ja yhdistyksille
  • Diabetestietoutta ja -kysely, palkintoja!
  • Rimagolfia

Makkara- ja mehutarjoilu. Varauduthan säänmukaisin varustein, sillä olemme ulkona.

Maksuttoman illan järjestävät Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry ja Jämsän Seudun Diabetesyhdistys ry. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Kellokallio

Lastaajantie 12, Jämsä, Suomi

Jämsä

Kellokallio