Jämsän Vuoroin vieraissa -verkkotapaaminen 1.2.2021

01.02.2021 klo 17:00 - 18:00 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Jämsän Vuoroin vieraissa 1.2.21

Tervetuloa Jämsän yhdistysten Vuoroin vieraissa -verkkotapaamiseen! Tapaamisessa pääset kohtaamaan muita alueen yhdistystoimijoita ja jakamaan vertaisten kesken korona-ajan kuulumisia, haasteita ja vinkkejä. Mitä sinulle/yhdistyksellesi kuuluu? Miten korona-aika vaikutti yhdistyksesi toimintaan ja miltä näyttää käynnistyvän vuoden näkymät?

Tapaaminen järjestetään Zoom alustalla. Linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Tapaaminen on avoin ja suunnattu kaikille Jämsän yhdistyksissä toimiville ja vapaaehtoisille.

Järjestäjänä on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jämsä

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, verkkovertaistuki, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

korona, verkossa

järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Lisätiedot

Lisätietoja Anu Hätinen, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry: anu.hatinen@kyt.fi tai 050 599 6293.

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Tapaaminen järjestetään Zoom-alustalla ja linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään to 28.1.2021 tällä lomakkeella.