Info tietosuoja-asetuksista yhdistyksille

20.02.2018 klo 17:00 - klo 19:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Info tietosuoja-asetuksesta yhdistyksille

ti 20.2.2018 klo 17.00-19.30

Saarijärven kaupungintalo, Rahkola-sali (Sivulantie 11)

Tiesitkö, että EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018 ja koskee myös yhdistyksiä? Asetus tuo mukanaan uusia velvollisuuksia rekisterien pitäjille ja tietojen käsittelijöille sekä uusia oikeuksia yksityishenkilöille, joiden tietoja on rekistereissä.

Ohjelma:

Klo 17-17.30 Kahvit ja tietoiskut yhdistyksille

• KYT-järjestöpalveluiden maksuttomat tukipalvelut
  • Maaseuturahoituksen mahdollisuudet

Klo 17.30 19.30 Uusi tietosuoja-asetus. Kouluttajana Legal Counsel, VT, KTM Ilkka Vuorenmaa

• Henkilötietojen käyttö yhdistyksissä
  • Uuden asetuksen tuomat keskeiset muutokset ja niihin valmistautuminen
  • Mikä on rekisteriseloste? Miten reagoidaan tietosuojavuotoihin? Kuinka täytetään rekisterinpitäjän osoitusvelvollisuus?

Tilaisuus on maksuton yleishyödyllisissä yhdistyksissä toimiville.

Ilmoittaudu mukaan 18.2. mennessä: Katariina Luoto, katariina.luoto@kyt.fi, 0504000668

Ilmoittautuessasi mainitsethan yhdistyksesi ja kahvitusta varten mahdollisen erityisruokavalion.

Järjestäjät: Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, Sykettä-viestintähanke/Keski-Suomen Leader-ryhmät

Tervetuloa!

• Saarijärven kaupungintalo, Rahkola-sali