Meidän yhdistyksestäkö hankehakija? – koulutus, verkossa 5.10.2021

05.10.2021 klo 17:00 - 19:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Onko yhdistyksenne toiminnassa asioita, jotka kaipaavat muutosta tai kehittämistä? Löytyykö teiltä hieno idea hankkeeksi, mutta tarvitsette tukea suunnitelman tekoon?

Koulutuksessa tutustutaan hankesuunnittelun periaatteisiin ja suunnitelman keskeisiin elementteihin. Koulutuksesta saat hyvän startin oman yhdistyksesi hankesuunnitteluprosessiin.

• Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ja Leader rahoittajina
  • Hankesuunnittelun periaatteet
  • Hankehakijan valmiudet
  • Toimiva hankehakemus ja viestinnän suunnittelu

Kouluttajina toimivat KYT-järjestöpalveluiden ja Leader-toiminnan asiantuntijat. Koulutus toteutetaan verkkoympäristössä. Linkki ja osallistumisohjeet toimitetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Maksuton koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjärjestöissä ja muissa yleishyödyllisissä yhdistyksissä toimiville. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen opisto, Laukaan kansalaisopisto, Suomenselän opisto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut, Keski-Suomen Leader-ryhmien Sykettä 2 -hanke, Leader Jyväsriihi ry sekä Leader Viisari ry.

Kinnula, Laukaa, Äänekoski

sosiaali ja terveys, viestintä

Avainsanat

hanketoiminta, hanketyö, hanke, järjestökoulutus, järjestöt, koulutus

järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Koulutuksen sisällön osalta:

KYT-järjestöpalveluista: Katariina Luoto, katariina.luoto@kyt.fi tai p. 050 400 0668

Ilmoittautumisten ja järjestelyjen osalta opistoista:

Keski-Suomen opisto: www.opistopalvelut.fi/aanekoski/ tai p. 0400 115 366

Laukaan kansalaisopisto: www.opistopalvelut.fi/laukaa  tai p. 014 2675 761

Suomenselän opisto: www.opistopalvelut.fi/suomenselka/ p. 044 459 6261

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset suoraan kunkin opiston kautta viimeistään 30.9.2021.

Tarkemmin kohdassa Lisätiedot.