Hallitustyöskentely haltuun! -koulutus, Toivakka

24.01.2019 klo 17:30 - klo 20:00 / Koulutus/seminaari

Aloititko juuri uutena yhdistyksen hallituksessa? Tai oletko ollut mukana pidempään, mutta kaipaat lisää osaamista ja päivitettyä tietoa hallitustyöskentelysi tueksi?

Tule ottamaan hallitustyöskentelyn perusteet haltuun! Osaavan hallituksen työskentely on tehokasta ja antoisaa.

Kenelle? Keskusteleva koulutus on suunnattu yleishyödyllisten yhdistysten hallitusten jäsenille, ja soveltuu niin vasta-alkajille kuin kokeneemmallekin hallitusväelle.

Illassa käydään läpi seuraavat teemat:

• hallituksen tehtävät, vastuut ja velvollisuudet
  • hallituksen jäsenten työnjako
  • ”kokoustamisen” perusteet

Kouluttajina toimivat Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalveluiden kouluttajat. Koulutus on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Puulan seutuopisto ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Toivakan kirjasto

Iltaruskontie 4, Toivakka, Suomi

Toivakka

Toivakan kirjasto

Iltaruskontie 4, Toivakka, Suomi

vaikuttaminen, viestintä, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta

Avainsanat

yhdistyksen hallitus, yhdistystoiminta, yhdistyksen säännöt, koulutus

järjestötoimijat, vapaaehtoiset

kaikenikäiset

Järjestetään kielillä

Tapahtuman kielet

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset Puulan seutuopistolle ajalla 27.8.2018 – 18.1.2019 verkossa www.opistopalvelut.fi/puula/ tai puhelimitse 040 743 4811.