Hallitustyöskentely haltuun -verkkokoulutus, 8.2.2022

08.02.2022 klo 17:30 - 19:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Hallitustyöskentely haltuun verkkokoulutus 8.2.2022 Laukaa

Aloititko uutena yhdistyksen hallituksessa? Tai oletko ollut mukana pidempään, mutta kaipaat lisää osaamista ja päivitettyä tietoa hallitustyöskentelysi tueksi?

Tule ottamaan hallitustyöskentelyn perusteet haltuun! Osaavan hallituksen työskentely on tehokasta ja antoisaa.

Maksuttoman verkkokoulutuksen teemat:

• hallituksen tehtävät, vastuut ja velvollisuudet
    • hallituksen jäsenten työnjako
    • ”kokoustamisen” perusteet.

Koulutus on suunnattu yleishyödyllisten yhdistysten hallitusten jäsenille, ja soveltuu niin hallitustyöskentelyn vasta-alkajille kuin konkareillekin. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut ja Laukaan kansalaisopisto. Ilta on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton, ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Kouluttajina KYT-järjestöpalveluiden asiantuntijat.

Laukaa

yhdistyksen sääntömääräinen toiminta

Asiasanat

koulutus, yhdistyksen hallitus, kokouskäytänteet, verkossa

järjestötoimijat

kaikenikäiset

Linkkejä

Laukaan kansalaisopisto

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen Laukaan kansalaisopiston sivuilla 4.2.2022 mennessä. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan jälkeen.