Hallitustyöskentely haltuun! -koulutus 30.1.2020, Saarijärvi

30.01.2020 klo 17:00 - 19:30 / Koulutus/seminaari, Muu

Aloititko uutena yhdistyksen hallituksessa? Tai oletko ollut mukana pidempään, mutta kaipaat lisää osaamista ja päivitettyä tietoa hallitustyöskentelysi tueksi? Tule ottamaan hallitustyöskentelyn perusteet haltuun! Osaavan hallituksen työskentely on tehokasta ja antoisaa.

Illan teemat:

• hallituksen tehtävät, vastuut ja velvollisuudet
  • hallituksen jäsenten työnjako
  • ”kokoustamisen” perusteet

Koulutus on suunnattu yleishyödyllisten yhdistysten hallitusten jäsenille, ja soveltuu niin hallitustyöskentelyn vasta-alkajille kuin konkareillekin.

Ilmoittautumiset ajalla 7.1.-23.1.2020 Saarijärven opiston sivuilla tai p. 044 459 8254.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut ja Saarijärven opisto. Ilta on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton, ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Saarijärven kaupungintalo

Sivulantie 11, Saarijärvi, Suomi

Saarijärvi

Saarijärven kaupungintalo

Sivulantie 11, Saarijärvi, Suomi

vaikuttaminen, viestintä, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta

järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset Saarijärven opistolle ajalla 7.1.-23.1.2020.