Hallitustyöskentely haltuun! -koulutus, 22.8.2019, Jyväskylä

22.08.2019 klo 17:30 - 20:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Aloititko uutena yhdistyksen hallituksessa? Tai oletko ollut mukana pidempään, mutta kaipaat lisää osaamista ja päivitettyä tietoa hallitustyöskentelysi tueksi?
Tule ottamaan hallitustyöskentelyn perusteet haltuun! Osaavan hallituksen työskentely on tehokasta ja antoisaa.

Hallitustyöskentelyn perusteet niin vasta-alkajille, kuin kokeneemmallekin hallitusväelle.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu yleishyödyllisten yhdistysten hallitusten jäsenille.

Illan teemat:
• hallituksen tehtävät, vastuut ja velvollisuudet
• hallituksen jäsenten työnjako
• ”kokoustamisen” perusteet

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella 16.8.2019 mennessä.

Koulutus on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö
Veikkauksen tuotoilla.

Ilmoittautumistiedot

Hallitustyöskentely haltuun 22.8.19

Ilmoittautumislomake 22.8.2019 koulutukseen
  • Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille.
  • Anna sähköposti-osoite, josta sinut tavoittaa tiedotusta ja mahdollista koulutusmateriaalien jakoa varten.
  • Kahvituksen järjestämistä varten
  • Henkilötietojasi pääsevät käsittelemään ilmoittautumislomaketta käyttävään toimijaan kuuluvat käyttäjät ja tarvittaessa palvelun ylläpitäjät. Henkilötietojasi säilytetään tietokannassa EU-alueella. Kukin ilmoittautumislomaketta käyttävä toimija ja siihen kuuluvat käyttäjät vastaavat saamistaan henkilötiedoista ja säilyttävät tietoja omien toimintaperiaatteidensa mukaisesti. Lisätietoja henkilötietojesi käytöstä voit tiedustella ilmoittautumislomaketta käyttävältä toimijalta. Tutustu myös palvelun tietosuojaselosteeseen.