Digisepät! Digioppimisryhmä Sepänkeskuksen yhdistyksille

16.09.2020 klo 12:00 - 14:00 / Koulutus/seminaari, Muu ryhmämuotoinen tuki / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Digisepät-esitekuva

Arkaileeko yhdistyksesi digiasioissa? Millaiset verkkotyökalut sopisivat teille? Mikä on sopiva tapa viestiä verkossa ja digitaalisesti?

Tule mukaan Sepänkeskuksessa toimiville eläkeläisyhdistyksille suunnattuun maksuttomaan digioppimisryhmään! Ryhmässä tutustutaan yhdistyksille sopiviin verkkotyökaluihin sekä jaetaan kokemuksia ja ajatuksia niiden käytöstä. Ihmetellään ja opitaan yhdessä.

Aika: Keskiviikkoisin klo 12–14, neljä kertaa syksyllä 2020 (16.9., 21.10., 18.11., 9.12.)
Paikka: Sepänkeskuksen Protoni-tila
Hinta: Maksuton

Kenelle: Sepänkeskuksessa toimivien eläkeläisyhdistysten puheenjohtajille, sihteereille, hallituksen jäsenille tai muille toiminnasta vastaaville. Ryhmään voidaan ottaa mukaan myös muissa yhdistyksissä toimivia, mikäli ryhmä ei täyty Sepänkeskuksen toimijoista.

Lähtötaso: Osallistujilta edellytetään tietokoneen ja älypuhelimen peruskäytön osaamista. Somekanavat (mm. Facebook) ovat sinulle hiukan tuttuja, mutta yhdistyksessä niitä ei ehkä ole vielä osattu hyödyntää. Osallistuminen edellyttää omaa konetta ja älypuhelinta.

Ohjelma:
• 16.9. Verkkovälineet yhdistyksen hallituksen ja työryhmien tukena
• 21.10. Hoida hallinto digisti
• 18.11. Yhdistyksen digiviestintä
• 9.12. Selkeät ja saavutettavat nettisivut

Ilmoittautumiset: Viimeistään 9.9.2020 verkkolomakkeella: https://forms.gle/5JAQjwiJQByKtWvo7 . Ryhmään mahtuu 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, 1-2 henkilöä per yhdistys. Ilmoittautumalla sitoudut osallistumaan kaikille tapaamiskerroille.

Lisätietoja: Katariina Luoto, KYT-järjestöpalvelut, 050 400 0668, katariina.luoto@kyt.fi

Ryhmä toteutetaan lähitapaamisina ajankohtaiset koronaohjeistukset huomioiden. Kokoontumiset pidetään kookkaassa tilassa, mikä mahdollistaa hyvät turvavälit. Vetäjinä KYT-järjestöpalveluiden yhdistystoiminnan asiantuntijat.

Oppimisryhmän järjestää Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut yhteistyössä Sepänkeskuksen kanssa. Ryhmä on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton, ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Sepänkeskus

Kyllikinkatu 1, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Sepänkeskus