Asunnottomien Yön avoimet yleisötapahtumat

17.10.2019 klo 18:00 - 18.10.2019 klo 09:00 / Muu, Virkistys / Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus

Torstaina 17.10. vietetään jälleen valtakunnallista Asunnottomien yötä. Jyväskylässä illan kaikille avoin yleisötapahtuma järjestetään kello 18—22 Tourujoen puistossa. Kello 21 Jyväskylän seurakunta avaa ensimmäistä kertaa Taulumäen kirkon ovet yleisölle koko yöksi.

Puistotapahtumassa on tarjolla ruokaa, kahvia, teetä ja sympatiaa, ja sen aikana esiintyvät Perkussio-ryhmä, Sattuma, Mahdollisuus-orkesteri sekä Japo & Jammarit.

Myös Taulumäen kirkon avoimien ovien tapahtumassa on luvassa kohtaamisia ja keskusteluja vapaaehtoisten kanssa sekä musiikkia, ja kirkossa on mahdollisuus yöpyä. Mukaan kannattaa ottaa oma makuupussi tai peitto. Kirkossa on hiljaisuus klo 24-06. Yöpyjille tarjotaan aamupala.

Kansalaistoiminnankeskus Matarassa järjestetään 17.10.  myös asunnottomuus- ja köyhyysteemoihin liittyviä keskustelutilaisuuksia, joihin ennakkoilmoittautuminen on päättynyt.

Asunnottomien yön tapahtumat ovat  Suomessa osa YK:n kansainvälistä päivää köyhyyden ehkäisemiseksi, jota on vietetty vuodesta 2002 alkaen.

Asunnottomien yö Tourujoen puistossa

Asunnottomien Yö Taulumäen kirkossa

Osoitteet

  • Tourujoen puisto

    Tourujoen puisto, Jyväskylä, Suomi

  • Taulumäen kirkko

    Taulumäen kirkko, Lohikoskentie, Jyväskylä, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Keski-Suomi

Kunta
Jyväskylä

Kaupunginosa / Kylä
Tourula, Taulumäki

Tourujoen puisto

Tourujoen puisto, Jyväskylä, Suomi

Taulumäen kirkko

Taulumäen kirkko, Lohikoskentie, Jyväskylä, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, demokratia ja ihmisoikeus, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, mielenterveys, muu, osallisuus, sosiaali ja terveys, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, vaikuttaminen, virkistys, yleisötilaisuudet

Avainsanat

asunnottomuus, köyhyys, yleisötilaisuudet, elävä musiikki, keskustelut, tasavertaisuus

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton