PERUTTU: Ajankohtaista pienen yhdistyksen taloudenhoitoon, Joutsa

28.03.2018 klo 17:30 - klo 19:30 / Koulutus/seminaari

TILAISUUS VALITETTAVASTI PERUTTU VÄHÄISEN ILMOITTAUTUNEIDEN MÄÄRÄN VUOKSI.

Kuuluuko pienen yhdistyksen taloudenhoito vastuullesi, mutta sen toteuttaminen käytännössä tuntuu hankalalta? Askarruttavatko kummat käsitteet, tuskastuttavatko tilit ja tositteet?

Tule ottamaan taloudenhoidon peruskäsitteet haltuun ja saamaan ajankohtaista taloustietoa pienen yhdistyksen näkökulmasta! Koulutuksessa saat maallikolle sopivia käytännön vinkkejä sujuvaan taloudenhallintaan.

Tilaisuus järjestetään 28.3.2018 klo 17.30 – 19.30, Joutsan Hyvinvointituvalla (Jousitie 40, Joutsa).

Illan teemat:

– taloushallinnon peruskäsitteet (tilikartta, tosite, maksu- vai suoriteperusteisuus, tilinpäätös)

– kirjapitolain uudistuksen vaikutukset pienen yhdistyksen käytännön kirjanpitoon

– taloudenhoitoa helpottavat peruskäytännöt (mm. kirjanpidon järjestäminen, kirjanpitoa helpottavat valmistelut)

– tilinpäätöksessä 2017 huomioitavaa

Kouluttajana toimii Susanna Lampinen Tilitiikeristä.

Koulutus on tarkoitettu pienen, täysin vapaaehtoisvoimin toimivan yhdistyksen taloudenhoidosta vastaavalle vapaaehtoiselle henkilölle, kuten rahastonhoitajalle.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Hyvinvointituvalle 23.3.2018 mennessä, niina.kankare-anttila@joutsa.fi, p.040 480 5624

Koulutus on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Joutsan Hyvinvointitupa ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Joutsan Hyvinvointitupa

Jousitie 40, Joutsa, Finland

Joutsa

Joutsan Hyvinvointitupa