PERUTTU: Ajankohtaista pienen yhdistyksen taloudenhoitoon, Joutsa

06.11.2018 klo 17:30 - 19:30 / Koulutus/seminaari

KOULUTUS PERUTTU  VÄHÄISEN ILMOITTAUTUNEIDEN MÄÄRÄN VUOKSI.

Kuuluuko pienen yhdistyksen taloudenhoito vastuullesi, mutta sen toteuttaminen käytännössä tuntuu hankalalta? Askarruttavatko kummat käsitteet, tuskastuttavatko tilit ja tositteet?

Tule ottamaan yhdistyksen taloudenhoidon perusasiat haltuun ja saamaan ajankohtaista taloustietoa pienen yhdistyksen näkökulmasta! Koulutuksessa saat hyviä käytännön vinkkejä sujuvaan taloudenhallintaan. Koulutus on maksuton yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille.

Kenelle? Pienen, vapaaehtoisvoimin toimivan yhdistyksen taloudenhoidosta vastaavalle henkilölle, kuten rahastonhoitajalle.

Kuka? Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Joutsan hyvinvointitupa, Puulan seutuopisto ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Ilmoittautumiset Puulan seutuopistolle ajalla 27.8.-30.10.2018 verkossa www.opistopalvelut.fi/puula/ tai puhelimitse 040 743 481.

• Joutsan hyvinvointitupa

Jousitie 40, Joutsa, Suomi

Joutsa

Joutsan hyvinvointitupa