Ajankohtaista pienen yhdistyksen taloudenhoitoon -koulutus Joutsassa

06.11.2018 klo 17:30 - klo 19:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Kuuluuko pienen yhdistyksen taloudenhoito vastuullesi, mutta sen toteuttaminen käytännössä tuntuu hankalalta? Askarruttavatko kummat käsitteet, tuskastuttavatko tilit ja tositteet?

Tule ottamaan yhdistyksen taloudenhoidon perusasiat haltuun ja saamaan ajankohtaista taloustietoa pienen yhdistyksen näkökulmasta! Koulutuksessa saat hyviä käytännön vinkkejä sujuvaan taloudenhallintaan. Koulutus on maksuton yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille.

Kenelle? Pienen, vapaaehtoisvoimin toimivan yhdistyksen taloudenhoidosta vastaavalle henkilölle, kuten rahastonhoitajalle.

Kuka? Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Joutsan hyvinvointitupa, Puulan seutuopisto ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Ilmoittautumiset Puulan seutuopistolle ajalla 27.8.-30.10.2018 verkossa www.opistopalvelut.fi/puula/ tai puhelimitse 040 743 481.

varainhankinta ja rahoitus, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta

Avainsanat

talousneuvonta, taloudenhoito, välineitä yhdistystoimintaan, vinkkejä yhdistyksille, yhdistystietoa, yhdistysten apurahat, rahastonhoitaja

järjestötoimijat, vapaaehtoiset