Aikuiskouluttajien kansainvälistymisen loistavat mahdollisuudet!

16.11.2017 klo 13:00 - klo 15:00 / Kokous/tapaaminen, Koulutus/seminaari, Virkistys

Euroopan Unionin Erasmus+ -rahoitusohjelman yhtenä tavoitteena on parantaa aikuiskoulutuksen tasoa ja lisätä sen eurooppalaista yhteistyötä.

Myös Nordplus aikuiskoulutus –rahoitusohjelma tarjoaa vastaavia mahdollisuuksia yhteistyössä Pohjoismaiden ja Baltian alueen maiden kanssa.

Tiedotustilaisuus rahoitusohjelmista pidetään torstaina 16. päivänä marraskuuta 2017 klo 13.00-15.00 Jyväskylän ammattiopistolla, Viitaniementie 1 C, Jyväskylä, kokoustila IDEA, C2.067.

 

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yleissivistävän aikuiskoulutuksen parissa työskenteleville, mm. aikuislukioiden, ammatillisten oppilaitosten, kansanopistojen ja kansalaisopistojen henkilöstölle.

Rahoitusohjelmat tarjoavat hyviä mahdollisuuksia myös muun muassa museopedagogeille, kirjastojen opinto- ja ohjaushenkilöstölle sekä järjestöjen vapaaehtoistoimijoille.

Ilmoittautuminen tarjoilun järjestämiseksi viim. tiistaina 14.11. sähköpostilla: aino.malin@jao.fi

 

Lämpimästi tervetuloa!

Aino Malin, kansainvälisten asioiden päällikkö, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Opetushallituksen kansainvälistymispalvelujen alueellinen tiedottaja

Puh. 040 341 5147

Osoitteet

  • Jyväskylän ammattiopisto

    Viitaniementie 1 c, Jyväskylä, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Keski-Suomi

Kunta
Jyväskylä

Jyväskylän ammattiopisto

Viitaniementie 1 c, Jyväskylä, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, kokemusasiantuntijuus, kotoutuminen, kriminaalityö, kulttuuri ja taide, kuluttajuus, käden taidot, matkat ja vierailut, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, perinteet, historia, sukuseurat, päihteet ja riippuvuudet, retkeily ja vaellus, sosiaali ja terveys, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, urheilu ja liikunta, uskonnot, kirkolliset tehtävät ja katsomukset, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, varainhankinta ja rahoitus, yhteistyö ja verkostot, ympäristö, luonto ja eläimet

Avainsanat

aikuiskoulutus, aktiivinen kansalaisuus, apurahat, järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan keskus, kansainvälinen toiminta, vapaaehtoinen

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, jäsenet, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, miehet, naiset, opiskelijat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, työssäkäyvät, työttömät, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn