Tutustu kotikuntasi yhdistyksiin ja löydä alueen yhdistysten toimintaa ja tekemistä.

Alla olevista linkeistä pääset Yhdistystori.fi -palvelun kuntasivustoille.

Tiedätkö, mitä järjestöjä, yhdistyksiä, seuroja, osastoja ja lippukuntia omassa kunnassasi toimii? Haluaisitko osallistua järjestöjen tarjoamaan toimintaan, tapahtumiin tai vapaaehtoistoimintaan? Tutustu oman kuntasi alueella järjestettävään toimintaan ja tule mukaan! Jos jotain toimintaa ei löydy omasta kunnastasi, löytyisikö toimintaa naapurikunnasta?

Kuntakohtaisille sivuille nostetaan Yhdistystori.fi -palveluun tietonsa ilmoittaneet yhdistykset sekä näiden palvelussa ilmoittamaa tukea, toimintaa, koulutuksia ja ajankohtaisia uutisia. Kuntien perustietoja sekä järjestö-kuntayhteistyön osuuksia ylläpidetään kuntien ja yhdistystorin ylläpidon yhteistyönä. Korjaukset ja täydennykset pyydetään toimittamaan ylläpidolle info@kyt.fi

Muokattu viimeksi: 08.10.2020