Yhdistys matkanjärjestäjänä: Matkapalveluyhdistelmälain vaatimukset tutuiksi 04.09.2019, Jyväskylä

Laki matkapalveluyhdistelmistä astui voimaan syksyllä 2018, ja koskettaa matkoja järjestäviä yhdistyksiä. Millaiset matkat katsotaan matkapalveluyhdistelmiksi? Entä mitkä matkat ovat soveltamisalan ulkopuolella? Mitä tarkoittaa käytännössä, jos joutuu lain piiriin? Mikä on vakuusrekisteri ja vakuuden valvontamaksu? Uuden lain tarkoituksena on parantaa ja yhtenäistää matkustajien kuluttajansuojaa.

Matkapalveluyhdistelmälain vaatimuksia yhdistyksille valotti Kilpailu- ja kuluttajaviraston erityisasiantuntija Linda Nystedt.

Keskusteleva koulutus on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton, ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Kilpailu- ja kuluttajaviraston erityisasiantuntijan Linda Nystedin esitysmateriaali 04.09.2019 Jyväskylässä

Lataa tiedosto

Muokattu viimeksi: 02.10.2019