Osaamisella järjestöihin

01.09.2020 - 28.02.2023 / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Osaamisella järjestöihin -hanke

Osallisuutta, osaamista, työ- ja toimintakykyä näkyväksi järjestöissä (ESR).

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n toteuttama uusi hanke käynnistyi 1.9.2020 ja toiminta-aikaa on helmikuulle 2023 asti. Hanketta rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus (ESR) ja Jyväskylän kaupunki.

Osaamisella järjestöihin -hankkeessa tuetaan osatyökykyisiä osallistujia aktivoitumiseen, sekä kannustetaan omien vahvuuksien tunnistamisessa ja omien tulevaisuuden tavoitteiden suunnittelussa. Osallisuutta ja työ- ja toimintakykyä vahvistetaan sekä harjoitetaan yksilö- ja ryhmätoimintojen, tutustumiskäyntien ja toiminnallisuuden avulla. Olemassa olevaa osaamista tunnistetaan ja sen myötä sopivia tehtäviä etsitään järjestöverkostosta. Ryhmätoimintojen käynnistymisestä tiedotetaan syyskuun puolessa välissä.

Osatyökykyinen Jyväskyläläinen, ota yhteyttä!

Tarjoamme osallistumismahdollisuuksia ja toimintaa osatyökykyiseksi itsensä tunteville jyväskyläläisille. Toiminnan aikana tunnistetaan vahvuuksia ja olemassa olevaa osaamista, sekä arvioidaan työ- ja toimintakykyä. Osallistujille etsitään sopivia työtehtäviä yhteistyöjärjestöistä.

Maksuton 4,5 kk valmennus sisältää: 2 vk yksilöhaastatteluja ja -tehtäviä, 2 kk ryhmätoimintaa 2 kk ja järjestömaailmaan tutustumista. Toimintaa päivisin (ti-to), Matarankatu 6:ssa. Soveltuu työttömille ja työmarkkinoiden ulkopuolella oleville.

Mukaan ”Otto” -hankkeeseen voit hakea sähköpostitse otto@kyt.fi tai olemalla suoraan yhteydessä Sirpaan tai Eijaan, joiden yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Järjestöt OHOI! Osaamista näkyvissä

Hankkeemme tarjoaa osatyökykyisille jyväskyläläisille taitojen ja tietojen päivittämistä ja valmennusta järjestömaailman työtehtäviin. Onko teidän järjestössänne sellaisia vapaaehtois- ja työtehtäviä, jotka sopisivat keikkaluonteisille tehtäville tai työkokeiluihin? Entä tarvitsetko kausityövoimaa tai talkooapua? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Hankkeen yhteystiedot

  • Eija Lappi, projektipäällikkö, 0400 151 258
  • Sirpa Pekkarinen, hankekehittäjä, 044 710 9654

Facebook: @osaamisellajarjestoihin

Instagram: @osaamisella_jarjestoihin

Hankkeen toimitilat sijaitsevat Kansalaistoiminnankeskus Matarassa. Matarankatu 6 A1, 40100 Jyväskylä. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kyt.fi.

Postiosoite

Matarankatu 4, Jyväskylä, Suomi

Osoitteet

  • Postiosoite

    Matarankatu 4, Jyväskylä, Suomi

Hankkeen kotisivu

Asiasanat

osallisuus, osatyökyky, ESR-rahoitus,