Takaisin edelliselle sivulle

v


  Valkolan Nuorisoseura ry. on Laukaan kunnan Valkolan kylässä toimiva yhdistys joka toimii järjestämällä erilaisia tapahtumia, kerhoja, yms. Valkolan kylällä. Omistamamme Valkolan nuorisoseurantalo sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta, Peurunkajärven rannalla. Talolla pidetään suurin osa järjestämästämme toiminnasta sekä osa muustakin Lue lisää…


Vanhan Korpilahden kotiseutuyhdistys toimii vanhan Korpilahden alueella, eli Korpilahdella, Muuramessa ja Säynätsalossa. Tarkoituksena on vaalia sekä aineellista että henkistä kulttuuriperintöä.


Jyväskylän kaupungin vapaaehtoistoiminnan palvelut – Vapari tarjoaa ajankohtaista tietoa vapaaehtoistoiminnasta ja sen mahdollisuuksista Jyväskylän seudulla. Vapari tekee vapaaehtoistoiminnan palveluohjausta, koulutusta sekä tuo näkyväksi vapaaehtoistoiminnan periaatteita.  Etsimme vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneineille heidän kiinnostuksiensa mukaisia vapaaehtoistoiminnan paikkoja. Tarjoamme omia toimintojamme tai ohjaamme muualle; yhdistyksiin, seurakuntiin Lue lisää…


Vesuri-ryhmä kannustaa maaseudun ihmisiä kehittämään omaa toimintaympäristöään, lisäämään sen viihtyisyyttä ja houkuttavuutta, parantamaan yritystoiminnan edellytyksiä sekä lisäämään yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä.


Päätarkoitus yhdistyksellä  on  kalastuksen ja sen eri muotojen saattaminen kaikkien-  ja ennen kaikkea nuorison harrastukseksi. Seura järjestääkin monenlaista toimintaa mm. nuorille. Kilpailutoiminta : niihin osallistuminen,  ja niiden järjestäminen on myös  yksi merkittävä osa seuran toiminnassa.