Tukea ja toimintaa etänä

Tervetuloa yhdistysten, järjestöjen, seurojen ja muiden yhteisöjen tarjoaman etätuen ja avun pariin!

Tälle sivulle kootaan tietoa yhteisöjen etänä toteuttamasta tuesta, avusta ja toiminnasta  Keski-Suomessa. (Sivu on alunperin rakennettu koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi.)

Yhteisö, kerro minkälaista toimintaa teillä on verkossa. Rekisteröidy ja lisää täällä tapahtumia, toimintaa ja ajankohtaisia asioita.

Lisää asiasanaksi ”korona” ja/tai ”verkossa”, niin tiedot nousevat tälle sivulle.

Voit ilmoittaa tarjoamasi tuen, avun ja toiminnan myös suoraan Yhdistystorin ylläpitäjälle info@kyt.fi Kerro lyhyesti tuen tai avun sisältö, linkki verkkosivulle tai yhteystiedot avun tarjoajaan.

Tapahtumat ilmoitat kätevimmin tällä lomakkeella.

Lapsiperheet

Järjestöt ja yhdistykset

Muu tuki

Nuoret

Järjestöt ja yhdistykset

Muu tuki

Ajankohtaisia uutisia

Tapahtumat verkossa

Lisää teemat ”korona” ja ”verkossa”, niin ne nousevat tähän.

Vain Keski-Suomi

Koko Suomi

Vapaaehtoisille

Etänä tehtäviä vapaaehtoistehtäviä. Lisää asiasanaksi ”korona” ja /tai ”verkossa”

Toimintaa verkossa

Lisää teemat ”korona” ja ”verkossa”, niin ne nousevat tähän.

Koko Suomi

Iloksi ja ajankuluksi

Etänä töissä?

Jelli.fi teki hyvän koosteen:

Hyvia sivustoja tutustuttavaksi! Työvälineitä ja menetelmiä etätyöskentelyyn ja -kokouksiin on tarjolla. Vinkkejä, ohjeistuksia ja menetelmiä etätyöskentelyyn ja -kokouksiin löydät esimerkiksi näiltä sivuilta:

Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen Verke LIVE -verkkoluentoja tallenteena Verken YouTube-kanavalla.

Valtakunnalliset auttavat puhelimet ja chatit

Näistä löytyy kattava listaus Pirkanmaan Lähellä.fi-sivustolta  Alla selattava näkymä kyseiselle sivulle.