Tukea ja toimintaa etänä

Tervetuloa yhdistysten, järjestöjen, seurojen ja muiden yhteisöjen tarjoaman etätuen ja avun pariin!

Tälle sivulle kootaan tietoa yhteisöjen etänä toteuttamasta tuesta, avusta ja toiminnasta  Keski-Suomessa. (Sivu on alunperin rakennettu koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi.)

Yhteisö, kerro minkälaista toimintaa teillä on verkossa. Rekisteröidy ja lisää täällä tapahtumia, toimintaa ja ajankohtaisia asioita.

Lisää asiasanaksi ”korona” ja/tai ”verkossa”, niin tiedot nousevat tälle sivulle.

Voit ilmoittaa tarjoamasi tuen, avun ja toiminnan myös suoraan Yhdistystorin ylläpitäjälle info@kyt.fi Kerro lyhyesti tuen tai avun sisältö, linkki verkkosivulle tai yhteystiedot avun tarjoajaan.

Tapahtumat ilmoitat kätevimmin tällä lomakkeella.

Apua, tukea ja tietoa teemoittain

Apua kootusti muualla verkossa

Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystyksestä apua ympäri vuorokauden kriisi- ja hätätilanteissa

Kun tarvitset apua, tukea ja turvaa äkillisen ja järkyttävän kriisin kohdatessa, ota yhteyttä Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystykseen ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä numeroon 014 266 0149 tai hätäkeskuksen numeron 112 kautta.

Apua voi hakea asiakas itse, läheinen, ystävä tai viranomainen. Palvelut ovat maksuttomia ja yhteyttä voi ottaa myös nimettömästi.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen apu on muun muassa kiireellistä sosiaalityötä, psyykkistä ensiapua tai kriisityötä hädän, kriisin tai menetyksen hetkellä sekä myös kriisitapaamisia yksittäisille henkilöille, perheille tai ryhmille.

Mobilesta järjestölähtöistä tukea

Mobilesta saa järjestölähtöistä tukea muun muassa erilaisissa elämäntilannekriiseissä. Kriisikeskus Mobile palvelee numerossa 044 788 8470 maanantaista torstaihin kello 8–20 ja perjantaisin kello 8–17.

Lapsiperheet

Järjestöt ja yhdistykset

Muu tuki

Nuoret

Järjestöt ja yhdistykset

Muu tuki

Ajankohtaisia uutisia

Tapahtumat verkossa

Lisää teemat ”korona” ja ”verkossa”, niin ne nousevat tähän.

Vain Keski-Suomi

Koko Suomi

Vapaaehtoisille

Etänä tehtäviä vapaaehtoistehtäviä. Lisää asiasanaksi ”korona” ja /tai ”verkossa”

Toimintaa verkossa

Lisää teemat ”korona” ja ”verkossa”, niin ne nousevat tähän.

Koko Suomi

Iloksi ja ajankuluksi

Etänä töissä?

Jelli.fi teki hyvän koosteen:

Hyvia sivustoja tutustuttavaksi! Työvälineitä ja menetelmiä etätyöskentelyyn ja -kokouksiin on tarjolla. Vinkkejä, ohjeistuksia ja menetelmiä etätyöskentelyyn ja -kokouksiin löydät esimerkiksi näiltä sivuilta:

Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen Verke LIVE -verkkoluentoja tallenteena Verken YouTube-kanavalla.

Valtakunnalliset auttavat puhelimet ja chatit

Näistä löytyy kattava listaus Pirkanmaan Lähellä.fi-sivustolta  Alla selattava näkymä kyseiselle sivulle.