Joko yhdistyksesi tiedot löytyvät Lähellä.fi -palvelusta?

Yhdistystori.fi -palvelun toiminta on päättymässä, eikä sivustolle enää päivitetä uutisia eikä tapahtumatietoja. Sivusto poistuu kokonaan käytöstä vuoden 2022 loppuun mennessä. Jatkossa koko Suomen yhteisöjen ja yhdistysten tapahtumat, toiminta ja tuki löytyvät yhdestä osoitteesta Lähellä.fi. Sivusto kannattaa siis ottaa käyttöön heti!

Lähellä.fi on valtakunnallinen mutta samalla paikallinen järjestötietopalvelu, joka auttaa tekemään kolmannen sektorin näkyväksi ja tavoittamaan uusia ihmisiä toimintaan mukaan.  Lähellä.fi yhdistää järjestöt, kansalaiset ja julkisen sektorin. Toiminnan ilmoittaminen ja löytäminen sivustolla on helppoa ja ilmaista!

Ilmoittaudu mukaan Lähellä.fi-infoon!

Esittelemme Lähellä.fi-palvelua, vastaamme mahdollisiin kysymymyksiin ja kerromme miten saat kaiken hyödyn irti Lähellä.fi:stä.

Lähellä.fi on valtakunnallinen verkkopalvelu, jossa järjestöt, seurat, yhdistykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa kaikesta toiminnastaan, tapahtumistaan, avusta ja tuestaan sekä vapaaehtoistehtävistään. Palvelua ylläpitää ja kehittää Lähellä.fi-verkosto, joka koostuu aluetoimijoista ympäri Suomen. Palvelun voi ottaa käyttöönsä mikä tahansa yhdistys, missä tahansa päin maata.

Klikkaa tästä ilmoittautumislomakkeelle ja ilmoittaudu mukaan tuleviin infoihin.

Tämä on viimeinen uutiskirje Yhdistystorilta.

Tämän jälkeen viestit tältä kanavalta loppuvat. Osoitteenne säilyvät ylläpidon käytössä Yhdistystorin lopulliseen sulkemiseen saakka, mutta mahdolliset viestit tullaan jatkossa lähettämään normaalina sähköpostina. 

Suunnitelmissa on uuden Keski-Suomen yhdistystoimijoille suunnatun uutiskirjeen käynnistäminen vuoden 2023 alkupuolella. Uutiskirjeen sisältönä tulee olemaan uutisia järjestöille tärkeistä asioista niin Keski-Suomesta kuin koko maasta sekä tietoa mm. koulutuksista. Uutiskirje tullaan lähettämään noin kerran kuussa. Uutiskirjettä kokoaa ja toimittaa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut.

Voit ilmoittautua uuden uutiskirjeen tilaajaksi jo etukäteen antamalla sähköposti-osoitteesi ilmoittautumislomakkeella https://forms.gle/Dtx2uyjqb7Wo8VLCA

Yhdistystorilta vielä löytyvät yhteistyöverkostot sekä Keski-Suomen järjestötieto siirtyvät ensi vuoden alusta Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen sivuille.

Kiitos mielenkiinnostanne Yhdistystoria sekä Lähellä.fi -palvelua kohtaan.

Antoisaa loppuvuotta, rauhallista juhlasesonkia ja onnellista tulevaa vuotta teille!

T: Yhdistystorin ylläpito/Lähellä.fi Keski-Suomen aluevastaava Matti Tervaniemi