Runsaasti koulutuksia järjestöille syksyllä 2022

KYT-järjestöpalvelut tarjoaa monipuolisen koulutuskattauksen keskisuomalaisille yhdistyksille ja järjestöille syksyllä 2022. Merkkaa koulutukset jo nyt kalenteriisi!

Koulutukset soveltuvat niin vapaaehtoisille, hallituksen luottamushenkilöille kuin yhdistyksen työntekijöillekin.

Syksyn 2022 järjestökoulutukset:

• Mutkattomat mittarit ja toimiva arviointi -työpaja järjestöille Jyväskylässä 26.8. klo 9.00-15.30
    • Vaikuttava yhdistys ja vapaaehtoinen 1: Resurssit ja vaikuttaminen. Lähikoulutus 2.9. klo 16.00-18.30 Jyväskylässä
    • Yhdistyksen toimiva viestintä -verkkotyöpaja 8.9. klo 17-19.00
    • Vaikuttava yhdistys ja vapaaehtoinen 2: Toiminnan tarkoitus ja viestintä. Lähikoulutus 4.10. klo 16.00-18.30 Jyväskylässä
    • Kaikki irti Googlen hausta! Hakukoneoptimoinnin verkkotyöpaja yhdistyksille 27.10. klo 17-18.30
    • Someta sopivasti, tavoita toimivasti – yhdistyksen somesuunnitelmatyöpaja Jyväskylässä 2.11. klo 12.30-15.30
    • Hyvinvointialue ja paikallisyhdistykset -webinaari 17.11. klo 17-18
    • Lisätiedot kaikista: www.kyt.fi/koulutus

KYT-järjestöpalveluiden koulutukset on suunnattu erityisesti ihmisten terveyttä ja hyvinvointia edistäville yleishyödyllisille yhdistyksille. Koulutuksia toteutetaan yhteistyössä useiden kumppaneiden, kuten eri kansalaisopistojen, kanssa.

KYT-järjestöpalvelut tukee, neuvoo ja koulutta keskisuomalaisia yhdistyksiä ja yhdistää niissä toimivia ihmisiä sekä kokoaa ajankohtaista järjestötietoa, verkostoja ja tukee järjestö-kuntayhteistyössä. Ota rohkeasti yhteyttä oman yhdistyksesi asiassa.

Lisätietoja: Katariina Luoto, katariina.luoto@kyt.fi

Asiasanat