Vapaaehtoiseksi Jyväskylän Kesään

Vapaaehtoiseksi Jyväskylän Kesään

Etsimme ystävällisiä vapaaehtoisia Jyväskylän Kesä- festivaalille 6.–12.7.2022.

Etsimme ahkeria ja palvelualttiita henkilöitä vapaaehtoisiksi Jyväskylän Kesään, Pohjoismaiden vanhimpaan yhtäjaksoisesti järjestettyyn kulttuuritapahtumaan. Edessämme on nyt jo 67. perättäinen festivaali, joka järjestetään 6.–12.7.2022. Festivaalin monitaiteinen ohjelmisto koostuu mm. kevyestä ja klassisesta musiikista, esittävästä taiteesta, työpajoista, kuvataiteesta, koko perheen ohjelmasta ja puheohjelmasta. Festarin onnistuminen on paljolti kiinni vapaaehtoisten työntekijöiden arvokkaasta työstä.

Vapaaehtoisille tarjoamme mukavan työporukan, kiinnostavan toimintaympäristön, ruokahuollon työvuorojen aikana, festivaalipaidan ja päätösillanvieton. STAFF-passilla pääset nauttimaan festivaalin ohjelmistosta maksutta.

Lue lisää ja täytä vapaaehtoishakemus https://jyvaskylankesa.fi/vapaaehtoiseksi/