KYTin hankkeiden videojoulukalenteri avautuu Facebookissa

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n (KYT) toiminta muodostuu erilaisista kokonaisuuksista, joista yksi on hanketoiminta. Miten hyvin tunnet KYTin hanketoiminnan? Tiedätkö millaista vaikuttavuutta KYTissä toteutettavilla hankkeilla on? Näihin kysymyksiin saat vastauksia videosarjasta, jonka KYTin hankkeet ovat tehneet KYT 20v. -juhlavuoden innoittamana. Videoita ovat olleet toteuttamassa Luontovoimaa!, PAIKKOtoiminta, Uraverkosto, Osaamisella järjestöihin (OTTO) ja Koutsaamo -hankkeet.

Videoiden julkaisua pääset seuraamaan joulukalenterina KYTin Facebook-sivulla. Ensimmäinen video, jossa kerrotaan hanketoiminnan kokonaisuudesta, julkaistiin keskiviikona 1.12. ja eilen 7.12. kalenterin luukusta paljastui Luontovoimaa! -hankkeen animaatio.

Seuraavat julkaisut ovat to 9.12., ti 14.12., to 16.12. ja ti 21.12. Vielä ehdit siis hypätä mukaan! Mikähän hanke seuraavasta luukusta paljastuu?

Tästä linkistä pääset katsomaan ensimmäisen videon: KYT ry:n hanketoiminta.

Asiasanat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, hanketoiminta,