Kutsu valokuvastudion avajaisiin 17.10.

Olemme avaamassa uudestaan opiskelija- ja harrastajahenkistä valokuvastudiota Jyväskylään KOAS Ristonmaalle.

Oletko haaveillut studiokuvaamisesta tai malleilusta studiovaloissa?

Nyt se olisi jälleen mahdollista edukkaasti Jyväskylässä. Jopka ry:n kanssa olemme keväästä etsineet uutta ja parempaa tilaa studiohommiin. Nyt meillä vihdoin on se! Tsekatkaa tämä https://www.facebook.com/events/229696639058665/

Tule tutustumaan uuden studion avajaisiin su 17.10. kello 14-19. Paikalle (Helvintie 2 H) voi vapaasti saapua haluamaansa aikaan. Kahvi- ja teetarjoilu!

Yhdistyksen hallitus on paikalla esittelemässä tilaa sekä kalustoa. Samalla teemme pikaperehdytyksiä kaluston käyttöön, jotta voit jatkossa vuokrata tilaa itsenäisesti. Toivotamme myös valokuvamallit ja malliksi haikailevat tervetulleiksi tutustumaan tilojen mahdollisuuksiin ja ihmisiin.

Parannuksia uuden studion myötä:
– Huonekorkeus kasvaa! Valitettavasti emme ole enää maailman matalin valokuvastudio
– Taustakankaiden kiinnitys ja käyttö helpottuu huomattavasti
– Uusia valomuokkaimia on hankittu sekä vanhoja kunnostettu
– Avaimia on aiempaa enemmän, joten niiden luovutus sujuvoituu

Hinta yhdistyksen jäsenille 20 euroa/päivä, ei-jäsenille 30 euroa/päivä. Jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa, joten kannattaa liittyä samalla jäseneksi.

Lisätietoja studiosta löydät www.jopka.fi

Tervetuloa studioon!

Jopka ry:n hallitus

JOPKA ry on Jyväskylässä toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on innoittaa ja auttaa eteenpäin kaikkia valokuvaamisesta kiinnostuneita. Tällä hetkellä pääasiallista toimintaamme on Ristonmaalla sijaitsevan edullisen valokuvastudion ylläpito ja vuokraaminen opiskelijoille ja valokuvaharrastajille.

Asiasanat

valokuvaus,