Syksy 2021: useita maksuttomia koulutuksia yhdistyksille Keski-Suomessa

Yhdistyksen luottamushenkilö, työntekijä tai vapaaehtoinen, vahvista omaa osaamistasi KYT-järjestöpalveluiden syksyn 2021 maksuttomissa koulutuksissa!

(juttua päivitetty 1.10.21)

Puhu rohkeasti rahasta.

11.10. klo 14-15.30, Jyväskylä

Työkaluja talousvaikeuksissa olevan tunnistamiseen ja ohjaukseen yhdistyksille ja vapaaehtoisille.

Someta sopivasti, tavoita toimivasti. Yhdistyksen somesuunnitelmatyöpaja.

Työpaja yhdistyksille, joilla ei vielä some aktiivikäytössä.

12.10. klo 17-19.30, Saarijärvi
26.10. klo 17.30-20, Hankasalmi

Hallituksen hyvä taloudenpito – talousaakkoset yhdistyksen hallitukselle

10.11. klo 17.30-20.00, Jyväskylä

Pienten vapaaehtoisyhdistysten hallituksen jäsenille. Käydään läpi: yhdistyksen talouden vuosikierto, hyvä hallinto ja talousseuranta, tilinpäätöksen pääkohdat ja tulkinta.

Onnistu rahastonhoitajana – talousaakkoset yhdistyksen talousvastaavalle.

8.12. klo 17.30-20.00, Jyväskylä

Sopii erityisesti pienten yhdistysten rahastonhoitajille. Käydään läpi: taloushallinnon ja kirjanpidon peruskäsitteet, kevyt ja yksinkertainen taloudenpito, sähköinen asiointi ja taloudenhoito.

Ajantasaiset tiedot KYT-järjestöpalveluiden koulutuksista ja tilaisuuksista, sekä niitä koskevista mahdollisista muutoksista esimerkiksi koronatilanteen vuoksi, löydät Yhdistystorin tapahtumista.

Koulutuksemme on tarkoitettu terveyttä ja hyvinvointia edistäville yleishyödyllisille yhdistyksille.

KYT-järjestöpalvelut tukee, neuvoo ja kouluttaa keskisuomalaisia yhdistyksiä ja yhdistää niissä toimivia ihmisiä. Ota rohkeasti yhteyttä oman yhdistyksesi asiassa.

Asiasanat

koulutus, järjestöt, yhdistystoiminta, verkossa,